Ønsker I at blive viet i Kristkirken, skal I kontakte sognepræst Mette Gramstrup med jeres ønske om dato og tidspunkt.

Når det gælder vielser, besøger jeg jer meget gerne en eftermiddag eller aften, når det passer jer. Så har vi mulighed for at lære hinanden lidt at kende, og jeg kan skrive en lidt mere personlig tale/prædiken til jer.

Kort inden vielsen aftaler vi at mødes i kirken med organisten, så vi kan finde salmer.

I skal have en prøvelsesattest fra rådhuset, som sammen med navne og adresser på to vidner skal afleveres på kordegnekontoret.

Prøvelsesattesten må højest være 4 måneder gammel.

I Kristkirken vier vi alle, der elsker hinanden!

kirkelig velsignelse af et borgerligt indgået ægteskab

En kirkelig velsignelse af borgerligt indgået ægteskab har stort set samme forløb som en vielse.

Ligesom ved vielserne kommer jeg gerne på besøg, og laver også  gerne en lille vielsesprøve i kirken sammen med organisten.

Navneændring i forbindelse med bryllup

Hvis du ønsker at ændre navn på bryllupsdagen, kan du på borger.dk se, hvad du skal gøre. Du skal foretage navneændringen senest 15 dage før bryllupsdagen, med bryllupsdatoen som ekspeditionsdato.